Tilbage til startsiden...

Fotoboks

 

Faceshot 2000 - Professionel fotoløsning til ID-kort

 

Med Oberthurs selvbetjente fotoautomat Faceshot 2000 sikrer du optimal billedkvalitet på dine ID-kort, adgangskort, studiekort m.m.

Det kompakte design og den brugervenlige software giver mulighed for hurtigt og effektivt at optage professionelle digitale fotos når du har brug for det. Fotoautomaten kan monteres på væggen eller i en gulvstander og giver dermed optimal fleksibilitet i forhold til det eksisterende arbejdsmiljø, og giver let adgang til ) indsamling af billeder uanset hvor målgruppen befinder sig.
 
Løsningen leveres i et elegant stål kabinet, og består af en 19 ” touchskærm med digital web kamera og indbygget PC med Windows 7 styresystem. Der medfølger en softwarepakke med en enkel og brugervenlig betjening ved indsamling af billeder. Softwaren giver også mulighed for opslag i ekstern database via ODBC og kan kobles op mod f.eks. erhvervsskolernes elevdatabase.
 
Fotoløsningen fungerer perfekt sammen med Datacards nyeste kortprinter CD 800 og giver dig mulighed for hurtig og effektiv produktion af professionelle kort med billede.
 
Oberthur har installeret løsningen flere erhvervsskoler og virksomheder, samt hospitaler.
 
Kontakt Oberthur for yderligere information om funktionalitet, referencer, demo og løsning: CardSolutionsDK@oberthur.com